Cine suntem, cu ce ne ocupăm şi ce vă oferim

Accesul la internet a devenit o realitate pentru majoritatea cetăţenilor şi împreună cu el a deschis o piaţă nouă cu un potenţial imens. În continuare dorim să vă prezentăm abordarea noastră pentru o experienţă online mai plăcută şi mai profitabilă atât pentru ofertanţi cât şi pentru utilizatori.


" O colaborare de succes din care a rezultat un website care nu doar arată şi merge bine, dar care ne va deschide noi oportunităţi de dezvoltare şi recunoaştere"

Barbu Matei, Barcon Instal SRL

Logo OneSpot WebIndiferent de domeniul de activitate sau mărimea firmei o prezenţă online a devenit o necesitate.

Principala misiune a departamentului OneSpot Web este să dezvolte website-uri care arată şi funcţionează bine, care se comportă eficient în motoarele de căutare şi care pot transforma vizitatori în clienţi.

Procesul de dezvoltare pe care dorim să îl implementăm este unul simplu, bazat pe o comunicare eficientă şi o direcţie bine stabilită între echipa OneSpot şi client. Cel din urmă va beneficia de o linie directă cu un reprezentant al firmei care se va ocupa  de toate proiectele clientului şi va răspunde tuturor întrebărilor acestuia legate de serviciile oferite.Logo OneSpot CMSOneSpot CMS este o aplicaţie dedicată gestiunii conţinutului unui website conceput cu gândul la utilizator.

Opţiunile oferite sunt făcute să uşureze adăugarea de conţinut, să ofere pagini web care nu doar arată bine dar se şi comportă bine în motoarele de căutare.

Aveţi astfel posibilitatea să creaţi pagini noi, să postaţi articole de blog, ştiri sau evenimente, să creaţi formulare web, galerii foto sau video animate, să conectaţi website-ul cu paginile sociale şi nu în ultimul rând să optimizaţi aceste materiale pentru motoarele de căutare.


Logo OneSpot AppsImaginaţi-vă o aplicaţie disponibilă online, care poate fi accesată de oriunde cu toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a fi mereu la curent cu detaliile afacerii dumneavoastră.

Departamentul OneSpot Apps oferă servicii web avansate, dedicate afacerilor de orice mărime cu obiectivul de a colecta, stoca şi afişa informaţiile specifice într-un mod rapid, eficient şi în siguranţă.

Printre aplicaţiile deja dezvoltate dorim să menţionăm SMDC - Folosit de mii de utilizatori pentru colectarea datelor zilnice din sute de locaţii din ţară.